Bixby The Campus

HMH collaborated with the building architect and construction contractors to transform a group of four outdated existing office buildings, circa 1980, into an ultra-modern campus, serving a new generation of employees. Premium outdoor amenities in place present spacious outdoor living rooms, couch seating, fire tables, outdoor kitchens, a bocce ball court, and a gym that opens up to an outdoor yoga deck. This new, updated space has created a gathering place that extends the workplace from inside to outside.

This cutting-edge workspace setting presents a California lifestyle steps from the work desk. These improvements pleasantly renders the designers’ efforts of sustainability and a relaxing, comfortable outdoor space that will enhance the workplace experience.

 

Services

  • Civil Engineering
  • Landscape Architecture
  • Land Surveying
  • Stormwater Compliance

Location

San Jose, CA

Completion

2013

Key Facts

  • On-site Storm Water Treatment
  • 14.5 acres
  • Low Water use grasses, succulents & Drip Irrigation installed for Substantial Water Use Savings.
  • Indoor-Outdoor Area created to promote an energetic work environment that supports collaborative interaction, focused tasks and recreation.

Let's Talk About Your Project